dimecres, 18 de maig del 2016

TRUFES DE MAGDALENA I MASCARPONE

Aquestes trufes estan delicioses, i el millor és que són més lleugeres que les de "veritat" perquè no porten ni nata ni mantega...I com que preparar-les és, com diem a casa, un "plis-plas", podeu sorprendre als de casa en qualsevol sobretaula! A veure què us semblen!


INGREDIENTS (per unes 45-50 trufes)
6 magdalenes
250 grams de mascarpone
200 grams de xocolata negra 70% 
1 cullerada de cacau
un bon raig de rom
cagallons de xocolata i coco per arrebossar

PREPARACIÓ
El primer de tot és esmicolar les magdalenes.



Hi afegim el mascarpone, el rom i el cacau...




...i comencem a barrejar amb l'ajuda d'una forquilla. Tot seguit, afegim la xocolata que prèviament haureu fos al bany maria o en el microones.


Heu de barrejar fins que tot estigui ben integrat. Us ha de quedar la massa més o menys així. Deixeu reposar a la nevera una hora.


Per acabar, agafeu porcions de la massa, els doneu forma de bola petita, i les arrebosseu amb cagallons de xocolata o coco ratllat.



Reserveu a la nevera fins el moment de servir!!!



I a menjar!!!! Ja veureu com és difícil parar de "degustar" aquestes trufes! Que vagi de gust!

6 comentaris:

  1. Em sap greu Mónica..., però te les copiaré Mmmmmm!!!tenen que està boniiissimes,
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Jo crec que també te les copiaré!! quina pinta, ja n'he provat unes fetes amb mascarpone i són tremendes. Un petó!

    ResponElimina
  3. ufffffff!!!!!!!!! cauran aquest finde jajajajaja Gràcies per la recepta!

    ResponElimina
  4. Que delicia!! Y como tu dices se preparan enseguida.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  5. Em semblen perfectes!!! I sorprenents! Amb magdalenes!
    Te les inventes totes, Mònica!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  6. Que deliciosas, con lo que me gusta el dulce no dejaría nada mas que la bandeja jijiji.No tengo arreglo hija.Bssssssss

    ResponElimina