dimecres, 28 de setembre del 2016

QUICHE ALS TRES FORMATGES!!!

Avui a casa ha començat oficialment la temporada de l'Escola Oficial d'Idiomes, el que vol dir que dos dels membres de la família que fan horari vespertí, arriben tocades les nou i força afamats...d'aquí que els hagi preparat un sopar que sabia els agradaria: una quiche als tres formatges! Senzillament deliciosa! A més, ha sigut l'excusa per estrenar un motlle de quiche xulíssim, perforat i amb cul desemmotllable, que em van regalar pel meu sant, i que ja ha passat a ser dels meus preferits!!!



INGREDIENTS (Per un motlle d'uns 20 cm)
1 massa rodona de pasta de full
3 ous
1/2 tarrina de formatge crema tipus Philadelphia
sal i pebre
150 grams de formatge emmental ratllat
5 o 6 rodanxes de formatge de cabra

PREPARACIÓ
Aquest és el motlle que he estrenat.



El ruixem bé amb spray antiadherent.


Hi estirem a sobre la pasta de full, la punxem del cul i l'enfornem, a 180 graus, opció rebosteria -escalfor a dalt a baix i ventilador-, durant aproximadament 4 o 5 minuts.



A part, en el bol de la KA, dipositem el ous, el formatge crema, la sal i el pebre.


Batem bé i hi afegim l'emmental.


Remenem bé per repartir l'emmental i aboquem la barreja damunt la massa. 


Repartim pel damunt les rodanxes de formatge de cabra, i enfornem, a  180 graus, opció rebosteria -escalfor a dalt a baix i ventilador-, durant aproximadament uns 20 minuts, o fins que el farcit estigui ben quallat i el damunt daurat (si se us torra massa, tapeu la part superior, els darrer minuts de cocció, amb un paper de forn o d'alumini).


Un cop cuita, desenforneu, deixeu refredar una mica i desemmotlleu! I vigileu...perquè si no la serviu ràpidament, no sé pas si arribarà a taula!!! Segur que tall a tall no tarda en desaparèixer!




Que vagi de gust!

7 comentaris:

  1. Esta muito bonito,deve estar bom,so que voce nao fala da massa. E massa podre?

    ResponElimina
  2. Molt bona manera de fer servir el motllo.
    Aquesta quiche està espectacular.

    ResponElimina
  3. Aquesta quiche no la puc fer a casa pel tema del formantge però jo....em menjaria un bon trosset!
    Petons, Mònica!
    Olga

    ResponElimina
  4. El queso crea polémicas en nuestra casa, pero no soy yo la que rechazaría esta quiche.
    Buen fin de semana
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  5. Jo també arribo tard a casa i maaaai em trobo una quiche tan bona com.aquesta, és clar que al que me l'hauria de fer no li agrada el.formatge 😂😂😂
    ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  6. Jo també arribo tard a casa i maaaai em trobo una quiche tan bona com.aquesta, és clar que al que me l'hauria de fer no li agrada el.formatge 😂😂😂
    ptnts
    Glòria

    ResponElimina