diumenge, 2 d’octubre de 2016

TARTELETTE DE MOUSSE DE MASCARPONE

Les postres d'avui a casa són tan senzilles com delicioses...les teniu preparades en menys de 25 minuts i us serviran per fer molt contents als comensals de la vostra taula, sobretot si, com jo, són fans el mascarpone!!! Només dir-vos que la iaia juanita, que és una tastadora moooolt exigent, ha dit que era boníssim i que em donava permís per repetir-lo sempre que vulgués!!!



INGREDIENTS (Per una tartelette d'uns 20 cm de diàmetre)
una placa de pasta de full rodona
500 grams de mascarpone
150 grams de sucre llustre
1/2 gotet de suc de llimona
2 clares a punt de neu
un pessic de sal
la pela d'una llimona ratllada

PREPARACIÓ
Coeu la placa de pasta de full, deixant una bona i cruixent vora de pasta, per tal que el farcit quedi ben tancat.


Mentrestant, bateu les clares a punt de neu, amb un polsim de sal, i reserveu.



Tot seguit, en un bol, bateu el mascarpone, el sucre i el suc de llimona.


Quan obtingueu una crema homogènia, i ja a mà, amb l'ajuda d'un espàtula i moviments molt suaus, hi incorporeu les clares a punt de neu que havieu reservat.



Poseu allò obtingut, que ha de ser lleuger, amb textura mousse, en una mànega amb boca rodona, i repartiu per sobre la base.



Reserveu a la nevera fins al moment de servir, que decorareu amb un polsim de pela ratllada i alguna rodanxa de llimona.



Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Toda mi aprobación para estos dos elementos; el hojaldre y el mascarpone. Todo una delicia.
    Besos
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina