L'any passat vaig preparar unes galetes maria de torró que van tenir molt èxit (podeu trobar la recepta clickat aquí), així que aquest any volia repetir-les. El problema és que sóc força incapaç de seguir instruccions al peu de la lletra -ni que siguin meves!!!-, així que he acabat fent alguns canvis, en els ingredients (canviant el sucre blanc per moreno) i també en la presentació. El resultat també ha sigut molt lloat, o siqui que no sabria quina aconsellar-vos...Potser el millor seria fer-ne una tongada de cada!!! A veure què us sembla!
INGREDIENTS
100 grams de mantega
50 grams de sucre moreno
200 grams de torró de tou
1 ou
250 grams de farina de blat
sucre llustre per empolsinar
| Això si...l'ingredient principal, el torró tou, ha de ser de qualitat. Jo he utilitzat un de Torrons Fèlix que vaig comprar a la darrera Festa del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt! |
PREPARACIÓ
Poseu la mantega, el sucre moreno, el torró i l'ou a la batedora de la KA i barregeu bé amb l'accessori pala.
Quan hàgiu obtingut una barreja amb textura crema, afegiu la farina.
Us ha de quedar una massa més o menys així.
Llavors heu de fer una bola amb la massa, embolicar-la amb paper film, i deixar-la reposar a la nevera aproximadament una hora.
Un cop reposada (i veureu que endurida), la traieu del refrigerador, la destapeu i l'estireu entre dos papers de forn. El gruix aproximadament de 0,5-0,6 cm.
Només queda tallar la placa obtinguda amb un tallador quadrat, de vora arrissada...
...col.locar-les totes damunt una safata folrada de paper de forn....
...i enfornar a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 10 minuts, o fins que estiguin ben dauradetes. Deixeu refredar damunt una reixa.
Ja veureu que en surten un bon piló!
I el toc final, ensucreu-les amb sucre llustre abans de servir!
Que vaig de gust!
Mmmmmm...bones, Mònica! Molt bones! Amb una presentació preciosa!
ResponEliminaPetonets i molt bona setmana,
Olga