dissabte, 24 de desembre de 2016

TORRÓ D'OREO...PER ENDOLCIR UNA MÀGICA VESPRADA!

Avui, com no podia ser d'altra manera, us felicito les Festes amb una recepta, una de torró, concretament de torró d'oreo, que, segons la peque de la casa, és el millor ingredient del món mundial! No deixeu de preparar-lo!!! I a gaudir del bon menjar i la companyia de la família i els amics!


INGREDIENTS (per dues barres de torró)
275 grams de xocolata amb llet de cobertura
425 grams de praliné d'ametlla torrada
un pessic de sal
una capsa de mini oreos

Aquí teniu les tres estrelles d'aquesta nadalenca recepta!
PREPARACIÓ
Tallem a trossos la xocolata amb llet i la desfem al bany maria, amb un pessic de sal.


Quan estigui ben desfeta, i encara al bany maria, hi afegim el praliné.


Remenem bé per tal que praliné i xocolata quedin ben integrats.


Llavors és l'hora d'afegir les mini oreos, tallades per la meitat (tot el paquet menys una dotzena que guardarem per decorar).



Aboquem la massa en motlles de paper d'alumini...


...i decorem amb les mini oreos que havíem reservat.



Deixem refredar i endurir en un lloc ben fred -tardarà unes quantes hores- o, si voleu una ràpida i ferma consistència, poseu els motlles una estona dins la nevera.


Ja només queda: tallar, servir i gaudir!!!




Bones Festes i que vagi de gust!

1 comentari: