dijous, 2 de març del 2017

COCA D'OLI I ORENGA A LA SAL ROSA DE L'HIMALAIA!

Per sopar res millor que un bon pa casolà!!! I aquesta coca d'oli i orenga, a la sal rosa de l'Himalaia, es fa quasi sola!!!


INGREDIENTS (per 2 coques)
500 grams de farina de força
una culleradeta de sal
3 cullerades d'orenga
mig gotet d'OOVE
25 grams de llevat fresc de flequer
300 ml d'aigua tèbia
i per acabar un bon raig més d'OOVE, una mica més d'orenga i sal rosa de l'Himalaia

PREPARACIÓ
Poseu en el bol de la KA, equipada amb l'accessoria ganxo, la farina, la sal, l'orenga i l'OOVE.


Dissoleu el llevat en aigua i ho afegiu a la massa. Amasseu amb el ganxo fins a obtenir una massa no gaire enganxosa i elàstica.



Més o menys així.


Tapeu la massa amb un drap humit i la deixeu llevar, en un lloc càlid fins que dupliqui el seu volum.



Llavors passeu la massa damunt una superfície enfarinada, i la treballeu un xic per treure-li l'aire.


Amb l'ajuda d'un corró, l'esteneu.


I la deixeu tornar a llevar durant una hora més aproximadament.


Un cop inflada, amb el dit, pressioneu la superfície per tal que hi quedin com uns forats.


Hi poseu un bon raig d'OOVE, i al forn, a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), fins que estigui ben daurada.


En treure-la, la deixeu refredar damunt una reixa, i coroneu amb una mica més d'orenga i sal rosa de l'Himalaia.



Ja veureu quina cosa més bona!!!



Que vagi de gust!

1 comentari: