dimarts, 23 de maig del 2017

GLAÇONS DE FRUITA, MENTA I LLIMA...PER DONAR GELOR, SABOR I COLOR A LA BEGUDA MÉS REFRESCANT DEL MÓN: L'AIGUA!

Comença a arribar la calor, i per tant, a casa, és l'hora de buscar begudes saludables per hidratar la canalla...I avui, per estrenar temporada, ens hem decidit per una tan senzilla com l'aigua...si, si..heu sentit bé! L'aigua fresca...això si...condimentada amb uns glaçons de fruites vermelles (gerds i nabius), menta i llima...que li donen gelor, sabor i color! Fàci, fàcil, fàcil, i espectacularment refrescant!



INGREDIENTS
Aigua
fruites vermelles (gerds i nabius)
fulles de menta fresca
llimes

PREPARACIÓ
Renteu-ho bé tot, talleu una part de la llima a trossets i trieu les fulles de la menta més verdes i oloroses.


Poseu a cada apartat de la glaçonera escollida (jo n'he fet servir diverses, algunes amb formes que encara són més divertides) bé nabius, bé gerds, bé un trosset de llima i una fulla de menta.



Afegiu a l'aigua amb la que volgueu omplir la glaçonera suc de llima (la quantitat dependrà del que us agradi...jo he fet servir dues llimes per uns 30 glaçons).



Ompliu la glaçonera amb la barreja de l'aigua i el suc de llima. Un cop ple, poseu al congelador durant unes 3 o 4 hores.


Un cop els glaçons ben gelats, desemmotlleu...



...i ompliu-ne els gots que volgueu servir, alternant glaçons de cada tipus.


Només us falta omplir d'aigua fresca els gots (perquè si la poseu calenta els glaçons es desfaran molt ràpidament), i serviu...



Ja veureu quina aigua més saborosa i divertida que obteniu...segur que fa les delícies de petits i grans...i el que és més important, els treu la sed d'una manera hipermegasaludable!!!
Que vagi de gust!

1 comentari: