diumenge, 14 de gener del 2018

PROVOLONE AL PIMENTÓ...UN APERITIU QUE DÉU N´HI DO!

Avui toca recepta senzilla...fins i tot podríem dir que més senzilla impossible...però de resultat molt gustós i estètic, amb molt potencial per regnar durant el vermut de diumenge!


INGREDIENTS
Una rodanxa d'aproximadament un dit de gruix de provolone
Pimentó agredolç de la Vera
Pa, torradetes o similar per acompanyar

PREPARACIÓ
Tant simple com col.locar el provolone en un recipient apte pel microones (i amb "baranes" per tal que la cosa no vessi), condimentar-lo al gust amb pimentó de la Vera -l'agredolç a mi m'encanta-, i cap al microones el just perquè el formatge es fongui, sense que el pimentó es cremi!


Això si, s'ha de menjar ràpidament, abans que el formatge s'endureixi...i si és acompanyat d'un bon pa, torradetes o similar...molt millor...En el nostre cas, hem fet servir de cullera trossos d'una mena de coca de pa molt i molt prima i cruixent, que comprem a la botiga italiana del barri, i que combina a la perfecció!



Que vagi de gust!

1 comentari: