dimarts, 24 d’abril de 2018

PASTÍS DE ROSES DE POMA, UN PASTÍS D'ALLÒ MÉS PRIMAVERAL!

Definitivament la primavera ha arribat i, per tant, aquest pastís esdevé molt addient per l'època...Els secrets: unes bones pomes de Girona i una melmelada casolana que a casa voooola!


INGREDIENTS
1 placa de pasta brisa
5 cullerades de melmelada de maduixes casolana
3 pomes, com més vermelles millor
2 o 3 cullerades de panela i el suc d'una mandarina

PREPARACIÓ
Folrem un motlle rodó, d'uns 20 cm, i prèviament ruixat amb spray antiadherent, amb la pasta brisa. La punxem bé i la precoem durant uns 5 minuts.


Un cop precuita durant uns 5 minuts, repartim la melmelada per la base.


Paral.lelament, triem unes pomes ben vermelles, les partim per la meitat, i les tallem a làmines ben fines.



Les empolsinem generosament amb panela, les ruixem amb el suc d'una mandarina i les coem al microones uns 2 minuts, fins que les làmines quedin estovades.



Enrotllem les làmines sobre si mateixes. Per cada rosa necessitem 3 o 4 làmines. Anem col.locant les roses de poma sobre la melmelada.


Al final us ha de quedar més o menys així.


 Per acabar, enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 20-25 minuts, o fins que la pasta brisa quedi daurada.


I ja la teniu a punt...Us ben asseguro que va ser vista i no vista!


Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. Fantàstica aquesta tarta. La faré. A tú t'ha quedat preciosa. Et copio la idea per cobrir el meu pà de pessic farcit de poma, el típic de iogurt. Segur que triomfo!

    ResponElimina
  2. Acaso te pensabas que una tarta tan rica podía durar mucho en casa de los Tarradellas?
    Besos desde
    JUEGO DE SABORES

    ResponElimina