Definitivament la primavera ha arribat i, per tant, aquest pastís esdevé molt addient per l'època...Els secrets: unes bones pomes de Girona i una melmelada casolana que a casa voooola!
INGREDIENTS
1 placa de pasta brisa
5 cullerades de melmelada de maduixes casolana
3 pomes, com més vermelles millor
2 o 3 cullerades de panela i el suc d'una mandarina
PREPARACIÓ
Folrem un motlle rodó, d'uns 20 cm, i prèviament ruixat amb spray antiadherent, amb la pasta brisa. La punxem bé i la precoem durant uns 5 minuts.
Un cop precuita durant uns 5 minuts, repartim la melmelada per la base.
Paral.lelament, triem unes pomes ben vermelles, les partim per la meitat, i les tallem a làmines ben fines.
Les empolsinem generosament amb panela, les ruixem amb el suc d'una mandarina i les coem al microones uns 2 minuts, fins que les làmines quedin estovades.
Enrotllem les làmines sobre si mateixes. Per cada rosa necessitem 3 o 4 làmines. Anem col.locant les roses de poma sobre la melmelada.
Al final us ha de quedar més o menys així.
Per acabar, enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 20-25 minuts, o fins que la pasta brisa quedi daurada.
I ja la teniu a punt...Us ben asseguro que va ser vista i no vista!
Que vagi de gust!
Fantàstica aquesta tarta. La faré. A tú t'ha quedat preciosa. Et copio la idea per cobrir el meu pà de pessic farcit de poma, el típic de iogurt. Segur que triomfo!
ResponEliminaSegur! A casa se la van cruspir en un tres i no res!
EliminaAcaso te pensabas que una tarta tan rica podía durar mucho en casa de los Tarradellas?
ResponEliminaBesos desde
JUEGO DE SABORES