INGREDIENTS
500 grams de farina
300 ml d'aigua tèbia
1 sobre de llevat sec (o el que indiqui la que utilitzeu per llevar 500 grams de farina)
2 o 3 cullerades d'OOVE (més una mica per pintar)
un bon pessic de sal
la vostra salsa pesto preferida
PREPARACIÓ
Poseu la farina i la sal en el bol de la KA.
Barregeu el llevat amb l'aigua i ho incorporeu a la farina, juntament amb l'oli.
Amasseu el just fins que quedi tot integrat i la massa deixi d'enganxar.
Deixeu llevar aquesta massa, en un lloc càlid fins que, com a mínim, dobli el seu volum (jo la vaig deixar unes dues hores).
Un cop llevada la traspasseu a una superfície enfarinada i la treballeu una mica per desgasificar-la.
Li doneu forma més o menys rectangular, i hi escampeu el pesto per sobre.
Enrotlleu la massa sobre si mateixa, formant una mena de braç de gitano.
Talleu el rotlle, transversalment, en dues meitats.
Enrotlleu les dues tires obtingudes, formant una mena de trena.
Tapeu i deixeu llevar una horeta més. En acabat, pinteu amb OOVE i enforneu, a 190-200 graus, durant uns 25 minuts, o fins que la trena estigui ben daurada.
Ja veureu quina cosa més bona, per menjar a qualsevol hora!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada