Es tracta d'un pastís salat ràpid, tipus quiche, i que permetrà que els de casa vostra mengin verdura sense adonar-se'n!
INGREDIENTS
1 placa rodona de pasta de full
1 bròquil petit bullit i tallat a trossets
1 gotet de llet sencera
3 ous
2 cullerades de formatge crema tipus Philadelphia
1 matonet
sal i pebre
PREPARACIÓ
Folrem un motlle rodó amb la placa de pasta de full. En punxem el cul i la precoem durant uns cinc minuts. Llavors la traiem del forn i hi repartim pel damunt el bròquil tallat a trossets. Hi aboquem pel damunt la barreja dels ous, la llet, el formatge crema i la sal i el pebre. Per acabar, repartim el mató pel capdamunt. Només us queda enfornar, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a dalt, a baix i ventilador) durant uns 30 minuts. Si veieu que les puntes del bròquil se us torren, tapeu amb paper d'alumini i continueu la cocció. Ja veureu quina cosa més bona!
Que vagi de gust!
Claro que puede ser divertido y sobre todo riquísimo!!
ResponEliminaUn besito
Una delicia, se ve muy jugoso.Bsssss
ResponEliminaEs el tipo de cenas al que me apunto rápido. Ha de estar riquísimo.
ResponEliminaUn abrazo desde
JUEGO DE SABORES