INGREDIENTS (Per una coca per a 6 persones aprox).
500 grams de farina de blat
100 grams de flocs de civada
un bon pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
30 ml d'oli d'oliva
350 ml d'aigua tèbia
carbassó, tomàquets, ceba i pebrots vermells
un raget més d'oli, sal i pebre blanc
burrata
PREPARACIÓ
En el bol de la KA poseu la farina, els flocs de civada, l'oli i la sal.
Afegiu l'aigua tèbia amb el llevat barrejat.
Amasseu el just per tal que s'integrin tots els ingredients. Si veieu que hi la massa se us enganxa molt, afegiu un polsim de farina. Dipositeu-la en un bol engreixat, tapeu i deixeu llevar.
Quan hagi doblat el volum, amasseu una mica més per desasificar, i estireu damunt una safata de forn.
Torneu a tapar i a deixar llevar. Mentrestant, sofregiu la ceba i el pebrot, amb una mica de sal.
Els tomàquets i els carbassons els talleu a rondanxes ben primes.
Quan la coca hagi augmentat de volum, repartiu per sobre les verdures. A les crues les amaniu amb una mica de sal, i en general, amb un bon raig d'oli i pebre.
Enforneu a 180 graus, opció rebosteria, durant uns 25 minuts, però en el darrers 5, afegiu la burrata tallada a trossos.
Acabeu de deixar coure...només quedar desenfornar i deixar refredar un xiquet, el just per no cremar-vos la llengua! Només una cosa, si veieu que el pebrot se us torra, tapeu els darrers minuts de cocció amb una mica de paper d'alumini.
És un sopar diví! Que vagi de gust!
Buenos días, acabo de desayunar, pero bienvenida esta coca que tiene una pinta impresionante, tengo tiempo de prepararla hasta la hora de la cena. La burrata me encanta.
ResponEliminaUn abrazo desde JUEGO DE SABORES