Una de les meves moltes passions són els llibres de cuina, i els de rebosteria, de la Bea Roque, són sempre una oportunitat d'aprendre un munt de receptes resultones. Amb aquesta estreno el seu últim llibre...que com tots els anteriors, és d'allò més engrescador!
INGREDIENTS
250 grams de mantega
250 grams de formatge crema tipus Philadelphia
350 grams de sucre llustre
1 sobre de sucre avainillat
2 culleradetes de llevat químic tipus Royal
1 culleradeta de sal
5 ous grossos
390 grams de farina de blat
la pela d'una llimona ratllada
sucre llustre i una mica de suc de llimona o aigua pel glacejat
perles per decorar
Aquest és el magnífic llibre d'on he tret la recepta, a la que he fet alguns canvis per adaptar-la als ingredients que tenia al rebost! |
PREPARACIÓ
Amb l'accessori globus de la KA batem la mantega una mica, i tot seguit, afegim el formatge crema.
Incorporem el sucre llustre i el sucre avainillat, i continuem batent.
Quan tot estigui integrat i la barreja sigui cremosa, hi afegim els ous batuts, poc a poc.
I per acabar la farina, la sal i el llevat, prèviament tamisats. Un cop afegida la farina, batre el mínim perquè quedi integrada.
Us quedarà una massa molt suau i cremosa.
Llavors només us queda untar molt i molt bé amb mantega el motlle de bundt escollit, i omplir-lo amb la massa.
Enforneu, a 165 graus, opció rebosteria, durant uns 70 minuts aproximadament. Per saber si està cuit, punxeu-lo. Cal que l'estri emprat surti net. Quan el traieu del foc, deixeu-lo refredar dins el motlle durant 10 minuts, i llavors desemmotlleu i acabeu de deixar refredar damunt una reixa.
Jo l'he decorat amb un glacejat fet amb sucre llustre i suc de llimona (també podeu fer servir unes cullerades d'aigua), i unes perles. Però aquest pas el deixo lliure perquè feu volar la imaginació!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada