Aquestes postres són de les més senzilles que podeu preparar, però, en canvi, donen un resultat, visual i gustatiu, sorprenent! A més, ara que tenim pomes tan bones, cal aprofitar per presentar-les i cuinar-les de totes les maneres possibles!
INGREDIENTS (Per una safata rectangular mitjana)
4 o 5 pomes i canyella, sucre moreno i suc de llimona per amanir-les
1 i 3/4 tasses de farina de blat
1/3 de tassa de sucre blanc
1/3 de tassa de sucre moreno
1 tassa de nous picades
1 tassa de cubs de mantega freda (uns 200 gr.)
gelat de vainilla i salsa de caramel per presentar
PREPARACIÓ
Pelem i tallem les pomes a trossets petits.
Les amanim amb sucre moreno, canyella i suc de llimona i ho coem al microones tres o quatre minuts fins que quedi tova.
L'escorrem i la col.loquem en una safata de forn.
Preparem el crumble barrejant amb la pala de la KA la farina, els sucres, les nous trinxades i els cubs de mantega freds, fins que quedi una mena de textura sorrenca.
Tapem la poma amb el crumble i enforneu amb opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), a uns 170 graus, fins que estigui daurat (vigileu que no se us cremi).
Al desenfornar, només us queda deixar-ho atemperar i servir amb gelat de vainilla i una mica de salsa de caramel!!!
Quina cosa més bona! Que vagi de gust!
gelat de vainilla i salsa de caramel per presentar
PREPARACIÓ
Pelem i tallem les pomes a trossets petits.
Les amanim amb sucre moreno, canyella i suc de llimona i ho coem al microones tres o quatre minuts fins que quedi tova.
L'escorrem i la col.loquem en una safata de forn.
Preparem el crumble barrejant amb la pala de la KA la farina, els sucres, les nous trinxades i els cubs de mantega freds, fins que quedi una mena de textura sorrenca.
Tapem la poma amb el crumble i enforneu amb opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), a uns 170 graus, fins que estigui daurat (vigileu que no se us cremi).
Al desenfornar, només us queda deixar-ho atemperar i servir amb gelat de vainilla i una mica de salsa de caramel!!!
Quina cosa més bona! Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada