Aquestes galetes a més de molt senzilles i espectacularment bones, són hipermegasaludables! No deixeu de fer-les perquè us sorprendran...
INGREDIENTS (Per unes 20 galetes)
2 plàtans madurs
1 tassa de flocs de civada
1/2 culleradeta de canyella
1/4 de tassa de cagallons de xocolata
xocolata blanca i negra de cobertura per decorar
PREPARACIÓ
Posem en el bol de la KA els plàtans madurs tallats a trossos...
...afegim els flocs de civada...
...la canyella i la xocolata.
Amb l'accessori pala, remenem fins que quedi una massa homogènia.
En fem boles i les dipositem damunt una safata folrada de paper de forn.
Aixafem una mica les boles per donar-los forma de galeta.
Enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) uns 16-18 minuts. Penseu que no són unes galetes dures. Són d'escorça cruixent però interior tou...una delícia!
Mentrestant, fonem una miqueta de xocolata blanca, i una miqueta de xocolata negra, i la dipositem dins de mànegues de pastisseria d'un sol ús.
Un cop desenfornades i fredes les galetes, les decorem amb la xocolata i reservem en un lloc fresc fins que s'endureixi la decoració.
I llestes per degustar!
Requeteboníssimes! Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada