Comencem el 2019 (i ja en van mooooolts de blog) amb la recepta de les postres d'ahir a la nit: un torró fet amb cacauets "eagle" (aquells cacauets daurats, fets a la mel i la sal), que, a casa, encanten! Es tracta d'una recepta molt senzilla, només amb tres ingredients, però de resultat sorprenent i que segur fa les delícies dels xocolaters de la vostra llar. Com sempre, el secret és utilitzar ingredients de primera, i especialment una xocolata 60 o 70% cacau, de la vostra máxima confiança. Encara sou a temps per preparar-lo per avui dinar!
INGREDIENTS (Per una barra grossa)
300 grams de xocolata 60 o 70%
1 pot de cacauets "Eagle"
1 cullerada generosa de mantega de cacauet
PREPARACIÓ
Fonem la xocolata al bany maria o en el microones, amb molt de compte!
I afegim la mantega de cacauet.
I remenem bé fins que tot quedi ben integrat.
Llavors és el torn dels "Eagle". Afeiu tot el pot a grapats i remeneu.
Quan tots els cacauets estiguin amalgamats amb la xocolata, aboqueu en un motlle de silicona i deixeu refredar en un lloc fred o a la nevera.
A l'hora de servir veureu que es desemmotlla fàcilment.
I ja només us queda tallar i servir amb alguna cacauets pel damunt, a tall de decoració!
Sabes sacar partido y convertir en postre cualquier cosa.
ResponEliminaUn abrazo y un feliz año.
JUEGO DE SABORES
Pots comptar Blanca...sóc una mica "maria potinguillas"! Una abraçada i bon any també per vosaltres!
Elimina