dimarts, 1 de gener del 2019

TORRÓ "EAGLE" PER COMENÇAR EL NOU ANY!

Comencem el 2019 (i ja en van mooooolts de blog) amb la recepta de les postres d'ahir a la nit: un torró fet amb cacauets "eagle" (aquells cacauets daurats, fets a la mel i la sal), que, a casa, encanten! Es tracta d'una recepta molt senzilla, només amb tres ingredients, però de resultat sorprenent i que segur fa les delícies dels xocolaters de la vostra llar. Com sempre, el secret és utilitzar ingredients de primera, i especialment una xocolata 60 o 70% cacau, de la vostra máxima confiança. Encara sou a temps per preparar-lo per avui dinar!



INGREDIENTS (Per una barra grossa)
300 grams de xocolata 60 o 70%
1 pot de cacauets "Eagle"
1 cullerada generosa de mantega de cacauet

PREPARACIÓ
Fonem la xocolata al bany maria o en el microones, amb molt de compte!


I afegim la mantega de cacauet.


 I remenem bé fins que tot quedi ben integrat.



Llavors és el torn dels "Eagle". Afeiu tot el pot a grapats i remeneu.




Quan tots els cacauets estiguin amalgamats amb la xocolata, aboqueu en un motlle de silicona i deixeu refredar en un lloc fred o a la nevera.


A l'hora de servir veureu que es desemmotlla fàcilment.


I ja només us queda tallar i servir amb alguna cacauets pel damunt, a tall de decoració!


Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Sabes sacar partido y convertir en postre cualquier cosa.
    Un abrazo y un feliz año.
    JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pots comptar Blanca...sóc una mica "maria potinguillas"! Una abraçada i bon any també per vosaltres!

      Elimina