El yuzu és el meu cítric preferit, i el toc que li dona al flam és original i deliciós! Una recepta ràpida i senzilla que us solucionarà les postres de qualsevol diumenge!
8 ous
4 cullerades de sucre moreno
1 litre de llet
2 cullerades de pasta de yuzu
caramel líquid
llimona confitada per decorar
PREPARACIÓ
Barreguem molt bé, però sense batre en excés, els ous, la llet, el sucre i la pasta de yuzu.
Posem el caramel líquid al cul dels motlles.
Omplim amb la barreja preparada, i posem a coure al forn, al bany maria. Depèn dels motlles però aproximadament una hora, a 160-170 graus, opció rebosteria.
Un cop cuit, deixeu refredar primer a temperatura ambient, i després a la nevera, fins al moment de servir.
Desemmotlleu i, si en teniu, serviu acompanyat d'unes rodanxes de llimona confitada!
Que vagi de gust!
Quė presentación tan bonita , gracias por publicar esta maravillosa receta :)
ResponElimina