diumenge, 9 de desembre del 2018

FLAM DE YUZU, EL MEU CÍTRIC PREFERIT!

El yuzu és el meu cítric preferit, i el toc que li dona al flam és original i deliciós! Una recepta ràpida i senzilla que us solucionarà les postres de qualsevol diumenge!


INGREDIENTS (Per un flam gros i alguns de petits)
8 ous
4 cullerades de sucre moreno
1 litre de llet
2 cullerades de pasta de yuzu
caramel líquid
llimona confitada per decorar

PREPARACIÓ
Barreguem molt bé, però sense batre en excés, els ous, la llet, el sucre i la pasta de yuzu.






Posem el caramel líquid al cul dels motlles.


Omplim amb la barreja preparada, i posem a coure al forn, al bany maria. Depèn dels motlles però aproximadament una hora, a 160-170 graus, opció rebosteria. 


Un cop cuit, deixeu refredar primer a temperatura ambient, i després a la nevera, fins al moment de servir.


Desemmotlleu i, si en teniu, serviu acompanyat d'unes rodanxes de llimona confitada!


Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Quė presentación tan bonita , gracias por publicar esta maravillosa receta :)

    ResponElimina