Quan tens una bona mel a casa, com la de Sardegna que faig servir en aquesta recepta, trobar una deliciosa recepta per fer-la servir esdevé obligació! Aquí teniu unes galetes que són entretingudes de fer, però que ja veureu que causaran sensació!
INGREDIENTS (per unes 40 galetes)
225 grams de mantega a temperatura ambient
140 grams de sucre moreno
110 grams de mel
1 ou
350 grams de farina de blat
1 pessic de sal
1/2 culleradeta de llevat tipus Royal
un pot de llavors de sèsam torrat
Aquesta és la mel que he fet servir jo, una Sardegna, boníssima, que compro a la botiga de productes italians del barri. |
PREPARACIÓ
Barregem la mantega amb el sucre moreno fins obtenir una crema. Llavors hi afegim l'ou i la mel, i, per acabar, la farina,el llevat i la sal. Amassem el just perquè s'integri.
Fem una bola amb la massa obtinguda, l'emboliquem amb paper film, i la deixem reposar a la nevera durant una hora.
Passada l'estona, la traiem de la nevera i en fem boletes. Aixafem les boletes i les arrebossem generosament amb les llavors de sèsam torrat.
Disposem totes les galetes en una safata, folrada de paper de forn. Deixeu una mica de distància entre elles perquè creixen una mica.
Enfornem a 160 graus, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 20 minuts, o fins que estiguin daurades.
Un cop cuites, les deixeu refredar damunt una reixa.
Ja veureu qué cruixent i qué delicioses!!!!
No sé si tindreu temps de guardar-les dins el pot!
Que vagi de gust!
No hay mas que verlas, resultan deliciosas.Buenas noches amiga,Bssss
ResponElimina