INGREDIENTS
1900 grams de cebes de diferents tipus
950 grams de sucre moreno
un bon raig de vinagre de sidra
un bon raig de rom
PREPARACIÓ
Pelem i rentem les cebes. Tot seguit, les tallem a làmines i les posem dins el recipient de la crockpot.
Hi afegim el sucre i barregem bé.
Després hi afegiu el vinagre de sidra i el rom.
Remenem bé, tapem i coem durant 3-4 hores a temperatura alta.
Passat aquest temps veureu que tot plegat està molt sucós. Llavors destapeu parcialment la crockpot i deixeu coure, també a temperatura alta, durant unes 3 o 4 hores més. Aquest últim pas l'heu de vigilar una mica. Quan veieu que el color de la ceba comença a ser marronós, i el líquid s'ha evaporat parcialment, ja està llesta. Només us quedarà triturar molt i molt bé (jo vaig estar-hi una bona estona), i envasar!
Veureu quina cosa més deliciosa...l'acompanyament ideal, per exemple, per uns bons formatges!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada