Avui us ensenyo un aperitiu o entrant que vaig veure en un video d'internet, i que ha resultat ser un "bombaso" a casa!!! Se'ls mengen de tres en tres!!! I sucats en un bon quètxup o una saborosa mostassa, els fan encara més bons!
INGREDIENTS
1 tal d'emmental
palets de fusta
farina, ou i pa torrat per arrebossar
oli de girasol abundant per fregir
quètxup i mostassa
PREPARACIÓ
Agafeu el tall d'emmental i, per un dels costats llargs, claveu-li els palets de fusta, tipus polo.
Talleu a trossets fent servir de mesura els palets.
Arresbosseu cada un dels trossets resultants en farina, ou i pa torrat, en aquest ordre.
Vigileu molt sobretot amb el pa torrat, ha de cobrir tots els racons perquè serà el que evitarà que el formatge fos "supuri".
Fregiu en abundant oli durant 3 o 4 minuts, fins que estiguin daurats, i escorreu damunt un paper de cuina.
Serviu acompanyats de les salses que més us agradin...un bon quètxup o mostassa resulten ideals.
Que vagi de gust!
Umm que bons, amb el teu permis em reservo la recepta!!
ResponEliminaPetons