dijous, 17 de gener del 2019

STICKS D'EMMENTAL

Avui us ensenyo un aperitiu o entrant que vaig veure en un video d'internet, i que ha resultat ser un "bombaso" a casa!!! Se'ls mengen de tres en tres!!! I sucats en un bon quètxup o una saborosa mostassa, els fan encara més bons!



INGREDIENTS
1 tal d'emmental
palets de fusta
farina, ou i pa torrat per arrebossar
oli de girasol abundant per fregir
quètxup i mostassa

PREPARACIÓ
Agafeu el tall d'emmental i, per un dels costats llargs, claveu-li els palets de fusta, tipus polo.



Talleu a trossets fent servir de mesura els palets.


Arresbosseu cada un dels trossets resultants en farina, ou i pa torrat, en aquest ordre.




Vigileu molt sobretot amb el pa torrat, ha de cobrir tots els racons perquè serà el que evitarà que el formatge fos "supuri".


Fregiu en abundant oli durant 3 o 4 minuts, fins que estiguin daurats, i escorreu damunt un paper de cuina.


Serviu acompanyats de les salses que més us agradin...un bon quètxup o mostassa resulten ideals.


Que vagi de gust!

1 comentari: