El te matcha està de moda, i jo no l'havia provat!!!! Després de fer aquesta coca entenc perquè! Té un gust molt original, i dóna un toc a aquest pastís, d'interior humit, d'allò més interessant! Animeu-vos a incoporar nous ingredients a la vostra cuina...és una gran manera de convertir el tast de cada recepta en una petita aventura gustativa!
5 ous sencers
4 rovells d'ou
6 clares d'ou
175 més 65 grams de sucre blanc
50 grams de farina de blat
13 grams de maizena
25 grams de te matcha en pols
30 ml de llet
sucre llustre per empolsinar
Aquest és l'ingredient estrella! |
Batem les cinc clares d'ou, i quan comencin a pujar, hi afegim els 65 grams de sucre.
Quan tinguem les clares a punt de neu reservem.
Paral.lelament, batem els ous sencers i els rovells amb la resta de sucre, fins obtenir una barreja cremosa.
Amb molt de compte hi incorporem les clares a punt de neu.
Tot seguit hi aboquem i incorporem les farines i el te matcha, prèviament tamisades.
I, per acabar, la llet.
Llavors aboquem la massa en el motlle, folrat de paper de forn i engreixat.
Enfornem a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 35-40 minuts, o fins que en punxar-lo l'estri surti net.
Un cop cuit, desenforneu i deixeu refredar, primer dins el motlle i després damunt una reixa...
Un cop fred, enfarineu amb sucre llustre, i ja el teniu a punt!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada