El berenar d'avui l'he tret d'un dels meus llibres de rebosteria francès preferit, que es diu "Les gâteaux du pâtissier". Es tracta d'un brownie rocky road...un brownie amb els fruits secs i els entrebancs pel damunt...Segons les meves filles...de les coses més bones que he fet mai!
INGREDIENTS
Pel brownie
3 ous
180 grams de sucre llustre
180 grams de xocolata negra de cobertura
120 grams de mantega
90 grams de farina
Per la cobertura
100 grams de xocolata negra de cobertura
25 grams de mel
25 grams de llet
festucs, nous i mininúvols
PREPARACIÓ
Comencem batent els ous i el sucre llustre fins obtenir una barreja amb textura tipus crema.
Llavors barregem la xocolata amb la crema, i barregem molt suaument.
Per acabar, incorporem la farina, prèviament tamisada, amb moviments embolcallants i aboquem en un motlle rectangular, folrat de paper de forn.
Enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant 25 minuts.
Un cop cuit, desenfornem i deixem refredar.
Mentre es refreda preparem la cobertura..És molt fàcil, es tracta de fondre la xocolata, la mel i la llet i barrejar-ho tot molt bé.
...engalaneu amb les nous i els festucs tallats a trossets, i els mininúvols.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada