La millor opció per sucar en una fantàstica xocolata desfeta són els melindros...i aquests es fan amb ingredients comuns a tots els rebosts i en un tres i no res. Són uns dolços tradicionals espectaculars!
INGREDIENTS (per uns 30-40 melindros)
125 grams de sucre
3 ous
125 grams de farina
un pessic de llevat químic tipus Royal
sucre llustre per empolsinar
PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre fins que tripliquin el seu volum.
Afegim la farina i el llevat, prèviament tamisada, incorporant-la amb moviments embolcallants.
Disposem la massa dins una mànega amb la boca llisa rodona, i formem palets d'uns 12 cm de llarg damunt una safata folrada de paper de forn.
Empolsinem amb sucre llustre i enfornem, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant 6 o 7 minuts o fins que estiguin lleugerament daurats i s'hagi format una crosta al damunt.
Llavors ja només queda preparar una bona xocolata a la tassa....i a gaudir!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada