diumenge, 3 de febrer de 2019

CROISSANTS DE PRALINÉ

Aquesta setmana es va celebrar el dia internacional del croissant, i per commemorar la diada de tan apreciat dolç a casa meva, vaig fer aquests de praliné...Un farcit deliciós, per un dolç que va arribar de més enllà dels Pirineus per robar-nos el cor!


INGREDIENTS
1 placa de pasta de full
praliné d'ametlla torrada
ou batut
trossets de xocolata negra

PREPARACIÓ
Agafeu una placa de pasta de full rodona i la talleu a vuitens.


Poseu una cullerada de praliné d'ametlla torrada (jo faig servir aquest de la marca Sosa, que és molt i molt bo) a la part ampla de cada trosset.



Pintem amb ou la part estreta de cada trosset.


Enrotllem cada trosset des de la part ampla cap a la part estreta.


Dobleguem les puntes cap a dins.


Pintem amb ou generosament...


...i enforneu a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) fins que estiguin inflats i daurats.


Decorem amb una mica més de praliné i trossets de xocolata negra.





I llestos...uns croissant cassolans deliciosos!!!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada