Aquesta setmana es va celebrar el dia internacional del croissant, i per commemorar la diada de tan apreciat dolç a casa meva, vaig fer aquests de praliné...Un farcit deliciós, per un dolç que va arribar de més enllà dels Pirineus per robar-nos el cor!
INGREDIENTS
1 placa de pasta de full
praliné d'ametlla torrada
ou batut
trossets de xocolata negra
PREPARACIÓ
Agafeu una placa de pasta de full rodona i la talleu a vuitens.
Poseu una cullerada de praliné d'ametlla torrada (jo faig servir aquest de la marca Sosa, que és molt i molt bo) a la part ampla de cada trosset.
Pintem amb ou la part estreta de cada trosset.
Enrotllem cada trosset des de la part ampla cap a la part estreta.
Dobleguem les puntes cap a dins.
Pintem amb ou generosament...
...i enforneu a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) fins que estiguin inflats i daurats.
Decorem amb una mica més de praliné i trossets de xocolata negra.
I llestos...uns croissant cassolans deliciosos!!!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada