INGREDIENTS
4 ous
1 iogurt natural (utilitzarem l'envàs de mesura)
un pessic de sal
I utilitzant ja l'envàs del iogurt com a mesura...
1,5 de sucre
1 oli
4 de farina
1 sobre de llevat químic tipus Royal
1 bon raig de rom
pinya natural i caramel líquid
PREPARACIÓ
Primer de tot batem molt i molt bé els ous, el iogurt i el pessic de sal. Tot seguit, rentem l'envàs del iogurt i a partir d'ara el fem servir com a mesura.
Un cop ben batuts els ous i el iogurt, hi afegim el sucre i continuem batent fins que tot plegat dupliqui el volum.
Llavors és el torn de l'oli, que incorporarem molt a poc a poc, rajolí a rajolí, sense deixar de batre.
L'últim ingredient que incorporarem serà la farina, prèviament barrejada amb el llevat químic. En aquest punt baixem la velocitat de la KA, i batem el just perquè la farina s'incorpori. Si cal, acabeu a mà.
Al final us ha de quedar una massa més o menys així.
És el torn de preparar el motlle. Per tal que res se us enganxi i quedi perfecte la presentació, seguiu aquestes instrucción. Folreu el cul del motlle rodó escollit amb paper de forn, ruixeu llavors tot el motlle amb spray antiadherent, i finalment, decoreu el cul amb generosos fils de caramel líquid.
Llavors repartiu pel damunt els trossos de pinya natural...
...i aboqueu-hi la massa, amb compte que els trossos de pinya no es moguin en excés.
Ja només queda enformar, a 170-180 graus, opció rebosteria, durant aproximadament uns 30 minuts, o fins que en punxar-lo l'estri emprat surti net. Un cop cuit, desenforneu, deixeu refredar cinc minut dins el motlle, i desemmotlleu, capgirant el motlle. Ja veureu com el paper es treu amb molta facilitat.
El toc final del pastís l'aconseguireu decorant-lo amb fils de caramel líquid.
Que vagi de gust!
Wuoooo Esto esta muy rico.!!!
ResponEliminaQue tengas buen fin de semana