Com el nom d'aquestes galetes anuncia, són unes galetes amb mooooolta xocolata, i, per tant, ideals pels fanàtics d'aquesta menja, com són tots i cadascún dels membres de la meva família. Són fàcils de preparar i es couen ràpidament, cosa que és d'agrair en aquesta època en la que obrir el forn és un esport de risc. A veure si us animeu a preparar-les pel berenar del cap de setmana!
220 grams de mantega
260 grams de panela
2 ous
1 rajolí d'extracte d'ametlla
300 grams de farina de blat
60 grams de cacau en pols
1 cullerada de bicarbonat
250 grams de xocolata fosa
550 grams de trossos de xocolata 70%
PREPARACIÓ
En el bol de la KA, bateu molt i molt la mantega i la panela, fins obtenir una barreja ben cremosa.
Hi afegim l'extracte d'ametlla i els ous i batem uns minuts més, fins que tot estigui integrat.
Llavors és el torn de la farina, el cacau i el bicarbonat, i la xocolata fosa.
Per acabar, afegireu i remenareu per tal que es reparteixin bé, els trossets de xocolata 70%.
Us ha de quedar una massa més o menys així, força densa.
Tot seguit, feu boles amb l'ajuda d'una cullera de gelat, disposeu sobre una safata folrada de paper de forn, i aixefeu una mica les boles. Mireu que quedin ben separades, perquè en coure's s'eixamplen una mica.
Enforneu a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 10 minuts o fins que veieu comencen a esquerdar-se. No les deixeu en excés al forn o se us torrarán massa les vores.
Un cop cuites, deixeu refredar damunt una reixa, i a gaudir d'un pecat de xocolata deliciós. Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada