INGREDIENTS (per un cake rectangular)
Pel cake
3 rovells d'ou
3 plàtans petits madurs aixafats
4 pastanagues mitjanes picades
la pela ratllada d'una taronja
125 grams de sucre moreno
250 grams de farina
1 cullerada de llevat químic tipus Royal
125 ml d'oli de coco
un bon grapat de nous picades
gingebre i canyella al gust
Per la decoració
1 tassa de sucre llustre
el suc de mitja taronja
festucs pelats i trossets de kit kat de te matcha
PREPARACIÓ
Agafem un bol i hi aboquem tots els ingredients, tret de les nous.
Ho remenem molt i molt bé fins obtenir una massa homogènia. Llavors hi afegim les nous picades.
Quan les nous estiguin repartides, aboquem la massa en un motlle rectangular, prèviament folrat i engreixat i enfornem a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant 50 minuts.
Cuit us ha de quedar més o menys així.
Mentre el cake es refreda, prepareu el glacejat barrejant amb una cullera el sucre llustre i el suc de taronja, que afegireu poc a poc.
El glacejat, perquè s'aguanti i cobreixi, ha de tenir la textura d'un iogurt grec. Obtinguda la mateixa, repartiu per sobre el cake amb l'ajuda d'una mànega o una cullera, i repartiu pel damunt els festucs i els trossets de kit kat.
Obtindreu un pa deliciós, amb ingredients saludables i d'allò més formós!
Que vagi de gust!
Que requetebueno , Te quedo de lo mas rico Monica.Bssss
ResponElimina