diumenge, 6 d’octubre de 2019

PASTÍS DE IOGURT I VERDURES

Si voleu fer un sopar fàcil i saborós, i a més fer que els vostres -inclosos els més petits-, mengin verdures, aquesta és la vostra opció!


INGREDIENTS
Per la massa (una pasta brisa salada)
300 grams de farina de blat
120 grams de mantega freda
2 ous
1 culleradeta de sal

Pel farcit
4 ous
2 iogurts
150 grams de formatge manxec
verdures escalivades
sal i pebre

PREPARACIÓ
En el bol de la KA, posem la farina i la mantega freda i, amb l'accessori pala, barregem fins a obtenir una mena de granulat o barreja terrosa.



Afegim la sal i els ous i barregem una mica més, fins que la massa comenci a quedar lligada.




Llavors en fem una bola, la tapem amb paper film, i la deixem reposar a la nevera 1 hora.




Un cop deixada reposar dins la nevera, l'esteneu entre dos papers de forn, i feu servir la placa que obtingueu per folrar un motlle rodó de 24 cm de diàmetre.




Enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 10 minuts, fins que estigui una mica daurada. Això si, si voleu que no s'infli, feu-ho amb unes boles de pes a l'interior, o, si no en teniu, senzillament, amb un altre motlle a l'interior. Mentrestant, prepareu el farcit. És tan senzill com barrejar els ous, els iogurts, la sal i el pebre, i al final el formatge, tallat a llesquetes primes.




Ompliu la pasta, ja una mica daurada, amb el farcit, i repartiu la verdura escalivada pel damunt (jo tenia ceba, albergínia i pebrot vermell).



 Torneu a enfornar, en les mateixes condicions, durant uns 30 minuts més, o fins que el farcit hagi "quallat".


Deixeu refredar una mica, i ja podeu tallar i servir...està molt i molt i molt bo!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada