L'ingredient que sorprèn d'aquestes cookies és el formatge, és el que les fa diferents i especialment suaus! No dubteu en preparar-les, perquè, a més, són d'elaboració básica!
INGREDIENTS (per unes 20-22 galetes)
125 grams de mantega
100 grams de formatge crema tipus Philadelphia
150 grams de sucre blanc
1 ou
350 grams de farina de blat
200 grams de xocolata de gotes de xocolata
1 rajolí d'aroma de vainilla
1/2 culleradeta de llevat químic (Royal)
PREPARACIÓ
Batem el formatge crema, la mantega i el sucre fins obtenir una crema.
Hi afegim l'ou, el rajolí d'aroma de vainilla, remenem una mica més, i llavors incorporem la farina i el llevat i acabem de barrejar.
El pas final és abocar-hi les gotes de xocolata...quantes més millor!
Al final us ha de quedar una massa més o menys així!
Amb la cullera de gelat, feu boles de la mateixa mida, i les disposeu sobre una safata folrada de paper de forn.
Aixefeu-les una mica, i llavors enforneu, a 180 graus, opció rebosteria, durant uns 12-15 minuts, o fins que estiguin daurades del voltant.
Deixeu refredar una mica i ja podeu degustar-les!
Dins la caixa van durar exactament dues hores! No cal dir res més!
Que vagi de gust!
Buenas noches Monica, he estado mala y es ahora cuando voy visitando mas a menudo vuestros blog.Me a gustado mucho tus galletas de queso.Nos vemos pronto.Doris mis cosillas.
ResponElimina