diumenge, 8 de setembre del 2019

TORTA PARADISO

Quan vaig pel món sempre intento tornar amb ingredients nous per les meves receptes. La fècula de patata per a dolços, que he fet servir avui, va venir a la maleta des d'Itàlia, el passat Nadal. Ha estat un temps a l'armari però, finalment, li he trobat un destí d'allò més adequat: una torta paradiso, una recepta italiana que no podeu deixar de preparar!


INGREDIENTS (per un motlle de 22-24 cm aprox).
150 grams de mantega
150 grams de sucre
3 ous
1 rajolí d'aroma de vainilla
200 grams de fècula de patata
150 grams de farina de blat
1 sobre de llevat químic tipus Royal
1 pessic de sal
sucre llustre per decorar

PREPARACIÓ
Primer de tot bateu molt i molt bé, amb la KA equipada amb l'accessori globus, el sucre i la mantega.


Quan hàgiu obtingut una massa molt cremosa i esponjosa, afegiu-hi els ous, un a un, i la vainilla. Continueu batent fins tornar obtenir una massa cremosa.


Llavors és l'hora d'abocar-hi, a cullerades, els ingredients sòlids prèviament barrejats (la fècula de patata, la farina, el pessic de sal i el sobre de llevat).

Aquesta és la fècula que he fet servir jo!



Al final us ha de quedar una massa així, que posareu dins un motlle, folrat i engreixat, i coureu a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant 40 minuts.



Un cop cuita, deixeu refredar un moment dins el motlle, i després acabeu de deixar refredar damunt una reixa. Acabat el procés, us quedarà una delícia com aquesta!



Irresistible sucada en xocolata...i ho dic amb coneixement de causa!


Que vagi de gust!

1 comentari: