Les peres no són la meva fruita preferida, però en aquest format pastís, a part de quedar estèticament precioses, resulten molt més delicioses! La idea la vaig veure a @aliterdulcia, i la vaig adaptar a una recepta de pastís de cacau que m'encanta! A veure què us sembla!
INGREDIENTS (per un motlle de 24 cm aprox).
7 peres tipus conference de la mateixa mida
250 grams de mantega
250 grams de sucre blanc
250 grams d'ou (amb closca i tot)
200 grams de farina de 3 fibres amb llevat incorporat
50 grams de cacau pur en pols
sucre llustre per decorar
PREPARACIÓ
Bateu molt i molt bé la mantega i el sucre, amb l'accessori globus de la KA, fins obtenir una massa flonja i molt cremosa.
Hi afegiu els ous, un a un, i continueu batent.
Llavors hi incoporeu la farina (de 3 fibres i amb llevat incorporat, un nou producte que m'ha encantat) i el cacau, prèviament tamisats.
Al final us ha de quedar una massa més o menys així.
Aboqueu la massa en un motlle, folrat i ruixat d'spray antiadherent, i aplaneu la superfície.
Peleu les peres, deixant la cueta i tallant una mica el cul perquè s'aguantin dempeus.
Col.loqueu les peres dins la massa, més o menys així.
Enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 55 minuts.
I llestos! Enfarineu una mica de sucre llustre i a punt per servir!
Que vagi de gust!
Seguro que esta riquísimo!!
ResponEliminaBesos
Noia, es veu fantàstic aquest pastis! Amb peres i sense!! Que bo!
ResponEliminaUna abraçada