Aquesta quiche de tomàquets tipus cherry variats i massa de civada és un gran aperitiu, un complet entrant, o, acompanyada d'una bona amanida, un plat combinat fantàstic!!! Aquí teniu la recepta!
INGREDIENTS (per un motlle rodó d'uns 20 cm)
Per la massa
150 grams de farina de civada
60 grams mantega
sal
1 ou
Pel farcit
3 ous
1 got nata
100 gr formatge ratllat
sal i pebre
tomàquet cherry variats confitats prèviament amb una mica d'oli, sal, pebre i orenga
PREPARACIÓ
Comencem confitant una mica els tomàquets amb oli, sal, pebre i orenga. No us heu de passar, perquè han de quedar sencers. Els reservem.
Mentre es confiten, anem per la massa. Posem la farina i la mantega freda a cubets en el bol de la KA i comencem a amassar.
Quan la massa estigui sorrenca, incorporem l'ou i acabem d'amassar. No gaire més, el just per tal que la massa quedi lligada.
Llavors l'emboliquem amb paper film i la deixem reposar a la nevera una mitja hora.
Un cop la massa refredada, l'estenem damunt el motlle, prèviament ruixat d'spray antiadherent. L'enfornem uns 10 minuts (a 180 graus, opció rebosteria -escalfor a baix, a dalt i ventilador-) per precoure-la una mica.
Hi afegim el formatge ratllat (jo vaig fer servir del tipus 3 formatges)...
...i ho aboquem damunt la massa precuita.
Per acabar, hi incorporem els tomàquets confitats que havíem reservar, ben escorreguts.
I ja només us queda coure, a 180 graus, opció rebosteria, durant uns 30 minuts o fins que el farcit "qualli", desenfornar, deixar refredar un xiquet, i tallar per servir i gaudir!
Mireu quin tall més vistós!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada