dissabte, 11 de gener del 2020

MAGDALENES DE TORRÓ TOU

Després de les festes, a vegades, i en algunes cases, queden restes de torrons i dolços. Avui us porto una recepta per aprofitar el trosset que us quedi de torró tou...és deliciosa i us serveis per tenir els esmorzars o berenars d'uns quants dies solucionats! En el blog ja tenia una recepta de magdalenes de torró de xixona (veure clickant a aquí), però aquesta, una mica menys dolça, i amb la que vaig fer servir un torró amb "entrebancs", la vaig treure d'un compte d'instagram culinari que no podeu deixar de seguir: @elsfogons, i igual de bon resultat!




INGREDIENTS (per unes 12-14 magdalenes)
65 grams de sucre
10 grams de llevat químic tipus Royal
250 grams de farina de blat
1 polsim de sal
200 grams de llet
20 grams d'oli de girasol
2 ous
200 grams de torró tou amb xocolata i nous.
una mica més de sucre per decorar 

PREPARACIÓ
Tallem el torró a trossets petits i el batem amb els ous, l'oli i la llet. En el meu cas el torró tenia trossets de xocolata i fruits secs.



Llavors barregem la resta d'ingredients sòlids i els incorporem als líquids ja batuts.



Barregeu altre cop fins que tot quedi integrat. Us ha de quedar una massa més o menys així.


Ompliu els papers de magdalena escollits fins als 3/4 de la seva capacitat.



Empolsineu cada magdalena amb una mica de sucre blanc, i enforneu a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) fins que s'hagin inflat i daurat. La prova que estan és tocar-les una mica amb un dit, i que la massa retorni, no quedi enfonsada.



Un cop desenfornades, deixeu refredar damunt una reixa...i llestes!


Acompanyades d'un trosset de xocolata...són de deu! Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada