I l'altre recepta salada del curs al centre civic amb en Lluís Noguer són aquestes galetes de parmigiano, que podeu decorar amb molta imaginació, i que es poden convertir en una "tapa" per un vermut de diumenge d'allò més elegant i original! La massa tot i ser molt senzilla, és d'una textura sorprenent, perquè queda com pasta de full! A veure si us agraden
INGREDIENTS (per unes 30 galetes petitones)
150 grams de parmigiano ratllat (en el meu cas del millor, del Reggiano)
150 grams de mantega
150 grams de farina de blat
1 ou
formatge crema, sobrassada, sèsam negre, pipes i pimentó de la Vera per decorar
PREPARACIÓ
Barregem el parmigiano amb la mantega, amb l'ajuda de l'accessori pala de la KA.
Hi afegim l'ou i continuem remenant.
Per acabar, hi incorporem la farina.
Us ha de quedar una massa més o menys així.
Llavors aboqueu la massa sobre el marbre, empolsinat de farina, acabeu d'amassar, i esteneu entre dos papers de forn, tot formant una placa, amb l'ajuda d'un corró.
Deixeu refredar la placa uns minuts a la nevera, i després talleu amb el tallador que més us agradi, disposeu sobre una safata folrada de paper de forn, i enforneu a 170-180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 12-14 minuts o fins que les veieu daurades.
Quan les veieu llestes, desenforneu i les deixeu refredar damunt una reixa.
Quan estiguin fredes decoreu-les com més us agradi. Jo n'he posat amb sobrassada, amb formatge crema i pipes, amb formatge crema i pimentó de la Vera, i amb formatge crema i sèsam negre.
I a gaudir d'un vermut com cal! Que vagi de gust!
Tienen que estar divinas!!
ResponEliminaPetonets
Moltes gràcies! Una abraçada!
Elimina