divendres, 8 de febrer del 2013

MAGDALENES CHIPS AHOY

Les meves tres filles són fans de les galetes chips ahoy casolanes, o el que és el mateix, de les típiques cookies americanes amb gotes de xocolata. En faig i n'ingereixen moltíssimes! Per variar una mica de format, vaig decidir adaptar-les a format magdalena. El resultat els va entusiasmar, així que ara a més de fer un piló de galetes, hauré de fer un munt de magdalenes per poder apaivagar la sempre desperta gana de la gent més jove de casa meva!



INGREDIENTS (per unes 15 magdalenes)
200 grams de farina
1 sobre de llevat Royal
4 ous
100 grams de sucre
1/2 got d'oli d'oliva verge
150 grams de gotes de xocolata negra
3 cullerades de sucre
2 cullerades de canyella

PREPARACIÓ
En el batedor elèctric, amb l'accessori globus, bateu els ous fins que hagin triplicat el seu volum. Sense deixar de batre, hi aneu afegint el sucre, a poc a poc. Un cop tot ben integrat, i també sense deixar de batre, hi incorporeu, a rajets, l'oli d'oliva. Quan la mescla sigui homogènia, a mà, i amb moviments de dalt a baix (no remenant) hi afegiu la farina i el llevat, tamisats.
Disposeu els papers de magdalena i poseu una cullerada de massa al cul de cada un. Després hi poseu unes quantes gotes de xocolata negra.


Tapeu les gotes amb una altra cullerada de massa. Cal que el paper s'ompli fins a les 3/4 parts aproximadament. 


A sobre de cada magdalena hi poseu un altra grapadet de gotes de xocolata, sucre i canyella.



Enforneu, a 170 graus, uns 15 minuts (amb el forn prèviament escalfat). Ja veureu quina presència i qué bones que queden!!!


Que vagi de gust!


PREPARACIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada