Quan van arribar les nenes, un dels regals que els van fer, uns cosins d'en Marc, va ser un llibre per cuinar en família. Es diu "Cuinem junts" i és de l'Eulàlia Fargas i editat per la Magrana. A hores d'ara, quasi set anys més tard, us haig de dir que el llibre sembla uns espolsadors. La raó: que l'hem fet servir moltíssim!!! Em sembla que perquè resisteixi uns anys més, l'haurem de plastificar! Però hi havia una recepta que encara no havíem provat: els ous marbrats. Doncs bé, resulta que la Dinke havia de fer un experiment, i enregistrar-lo, i ha resultat que aquesta recepta ens servia per demostrar la impermeabilitat de la closca de l'ou...o sigui que avui, tooooota la tarda, hem fet ous marbrats! Són divertidíssims de preparar amb els peques, i queden impressionants visualment. Es podria resumir la recepta en: com fer uns simples ous durs irresistibles als ulls d'un infant!!! A veure què us sembla!
Un cop bullits, i passats per aigua freda, els esquerdeu una mica la closca (picant suaument sobre el marbre), i els poseu dins gots plens d'aigua tèbia acolorida a gust (això sí, a cada got un color).
Els deixeu dins l'aigua acolorida durant una hora i, passat aquest temps, els peleu, i us quedaran així d'impressionants!
Ah! I per si us ha quedat algun dubte...aquí us deixo el vídeo que han enregistrat la Dinke i la seva amiga Naomi, on està explicada la recepta amb tot luxe de detalls
Que vagi de gust!
OOOOOhhh!!! No ho havia vist mai!!!! Quina passada!!!!!
ResponEliminaQue tinguis una bona setmana!!!!!
Salut i petons,
Olga
Gràcies Olga...la veritat és que són divertits!
EliminaJejeje... jo n'hi havia preparat a l'Annie quan era més petita. Queden tan bonics!!
ResponEliminaPetonets bonica :-)
L'Annie devia ser fan dels ous durs! Una abraçada!
EliminaSe ven preciosos, gracias y besitosss
ResponEliminaGràcies a tu Doris!
Eliminaoh!! Que xulos! Sempre inventant, tu! Els teus peques deuen estar encantats amb tu!!
ResponEliminaAquests llibres de cuina en família m'encanten. Converteixen ingredients habituals en font de diversió!
EliminaJajaja, doncs si que és graciós això!
ResponEliminaMolt interessant, i com dius, per fer un ou dur irressistible per un nen!
Petons!
Ja ho pots ben dir! Les de casa se'n van menjar un bon plat!
EliminaQuan he vist el resultat de l'experiment he entès el títol de la recepta: "ous marbrats".
ResponEliminaMònica, hauries de contractar aquestes cuineres perquè col·laborin en totes les receptes. Ho han fet molt bé. Felicita-les de part meva.
Una abraçada,
Janet
Moltes gràcies Janet!!! Oi que són guapes les ajudantes!
EliminaImpressionant, i quines ajudants més eixerides!!!
ResponEliminaUn post molt interessant i molt entretingut, felicitats a totes.
No et pensis Sandra! Va costar força la versió videogràfica!
EliminaMUY ORIGINAL, ME GUSTA LA IDEA.BSSSS
ResponEliminaGràcies Inma!
EliminaQuines artistes, un experiment molt divertit i didàctic
ResponEliminaLa cuina pot ser científica també! Una abraçada Rosa Maria!
Eliminaquina cosa mes bonica!!!
ResponEliminaGràcies Lolines!
EliminaQuina bona idea Mònica, això ho he de provar! És molt original!
ResponEliminaPetons!