INGREDIENTS (per unes 25 rosquilles)
500 grams de farina
200 ml d'oli d'oliva suau
110 ml de moscatell
el suc i la pela ratllada de dues llimones
125 grams de sucre
3 cullerades de sèsam torrat
1 culleradeta de canyella
sucre llustre per arrebossar
PREPARACIÓ
Col·loqueu tots els ingredients en el bol del batedor elèctric.
Amasseu, amb l'accessori pala, fins obtenir una massa homogènia, força consistent.
Quan estigui llesta, estireu sobre una superfície enfarinada.
Amb l'ajuda de dos talladors rodons, un més gros i l'altra més petit, dóna forma a les rosquilles.
Col·loca totes les rosquilles damunt una safata folrada de paper de forn.
Coeu, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 20 minuts, o fins que estiguin ben daurades.
Quan hàgiu desenfornat les rosquilles, sense deixar-les refredar del tot, passeu-les per abundant sucre llustre.
I ja estan llestes unes rosquilles delicioses, que podeu servir a qualsevol hora del dia!
Que vagi de gust!
Que bones, Mònica!! I no semblen difícils de fer, eh? A veure si m'animo, a ma mare també segur que l'encantarien! Petonets
ResponEliminaSón fàcils i ràpides! I ja veig que la passió per les rosquilles deu ser cosa de mares!
EliminaBuah quina pinta fan aquestes rosquilles Mònica!!
ResponEliminaI jo que pensava que serien super complicades, tant bé que ho expliques animes a fer-les a casa!
Petons!
És una recepta senzilla i quasi de resultat garantit! Una abraçada Víctor!
EliminaMmmmm que rosquillas más ricas, por aquí me quedo para seguir viendo cositas ricas ;)
ResponEliminahttp://comococinoyo.blogspot.com.es/
Moltes gràcies! Ara visito el teu bloc!
EliminaOstres, jo també em pensava que eren més complicades...mira, potser les faré aquesta tarda :)
ResponEliminaUna abraçada
Dolors
Dolors...el que és brutal és el teu pa amb canyella i els teus brioixos...quin vici! Una abraçada!
Elimina