I avui toca recepta doble....aquí us deixo una facilíssims cupcakes "quatre barres" que podeu preparar en un moment amb la canalla, i que segur que els encanten perquè la decoració està feta amb una de les "xuxes" de moda!!!
INGREDIENTS (per a 12 cupcakes)
Per la base
115 grams de mantega (a temperatura ambient)
200 grams de sucre moreno
3 ous
220 grams de farina (amb llevat incorporat)
120 ml de llet
1 cullerada de pasta de llimona
Pel farcit
melmelada de taronja
Per la cobertura
2 tasses de sucre llustre
el suc de mitja llimona
una mica de colorant groc
spaghettis de "xuxe"
PREPARACIÓ
Barrejar el sucre i la mantega amb el batedor elèctric equipat amb l'accessori pala, fins obtenir una crema.
Afegir els ous un a un.
Incorporar la pasta de llimona.
Afegir la farina i la llet, en diverses tongades, i alternativament, tot barrejant a velocitat baixa.
Repartir la massa entre els papers de magdalena i enfornar, a 180 graus, opció rebosteria (baix, dalt i ventilador...durant uns 18-20 minuts...o fins que estiguin daurats i els toqueu i la massa retorni (és a dir, no quedi enfonsada).
Mentre les bases es couen, preparem la glaça per cobrir-los. Barregem molt bé el sucre llustre, el suc de llimona i el colorant groc.
Heu d'obtenir una glaça fina i una mica espessa, perquè prengui bé sobre el cupcake.
Quan els cupcakes siguin cuits, desenfornem, deixem refredar, i farcim amb melmelada de taronja.
Un cop farcits, els glacegem amb la glaça groga...
...i abans que s'assequi l'hi plantifiquem les quatre barres ensucrades.
I ja teniu uns cupcakes "quatre barres", estèticament originals i d'allò més bons per berenar!
Pel farcit
melmelada de taronja
Per la cobertura
2 tasses de sucre llustre
el suc de mitja llimona
una mica de colorant groc
spaghettis de "xuxe"
PREPARACIÓ
Barrejar el sucre i la mantega amb el batedor elèctric equipat amb l'accessori pala, fins obtenir una crema.
Afegir els ous un a un.
Incorporar la pasta de llimona.
Afegir la farina i la llet, en diverses tongades, i alternativament, tot barrejant a velocitat baixa.
Repartir la massa entre els papers de magdalena i enfornar, a 180 graus, opció rebosteria (baix, dalt i ventilador...durant uns 18-20 minuts...o fins que estiguin daurats i els toqueu i la massa retorni (és a dir, no quedi enfonsada).
Mentre les bases es couen, preparem la glaça per cobrir-los. Barregem molt bé el sucre llustre, el suc de llimona i el colorant groc.
Heu d'obtenir una glaça fina i una mica espessa, perquè prengui bé sobre el cupcake.
Quan els cupcakes siguin cuits, desenfornem, deixem refredar, i farcim amb melmelada de taronja.
Un cop farcits, els glacegem amb la glaça groga...
...i abans que s'assequi l'hi plantifiquem les quatre barres ensucrades.
I ja teniu uns cupcakes "quatre barres", estèticament originals i d'allò més bons per berenar!
Que vagi de gust!
Cupcakes amb xuxes... això triomfa segur!! Una abraçada
ResponEliminaEntre els petits de la casa "fijo"! Petons!
EliminaAmb aquest glacejat de llimó I les quatre barres tan dolces, quin Sant Jordi tan rebó! Bona Diada! Petons.
ResponEliminaI beeeennnnn dolç! Petons!
EliminaPromete estar muy pero que muy rica! Besos
ResponEliminaGràcies Naroa. Una abraçada!
EliminaEl resultat final d'aquests cupcakes queda guapo de debò!
ResponEliminaI molt adequat a la festivitat...patriòtica al màxim! Petons!
EliminaDoncs si que semblen fàcils, però el millor de tot, és que són reivindicatius, que en una jornada com la d'ahir, van clavats!
ResponEliminaEspero que passessis una bona Diada de Sant Jordi!
Molts petons!
Tens tota la raó...quatre barres a "porrillo" per la Diada i per Sant Jordi...i la resta de l'any si convé! Petons!
EliminaMolt bona idea!! Per a fer un bon esmorzar i berenar de diada gran!!
ResponEliminaGràcies Teresa. Una abraçada!
Elimina