Avui no us porto cap recepta, sinó la ressenya de la nostra participació en un esdeveniment gastronòmic que, cada any, s'organitza al cole de les meves filles, i que em sembla d'allò més encertat: el taller de cuina. Val a dir que com que el cole de les meves filles és un espai de convivència multicultural, el taller s'hauria de dir "de cuina del món"! És una passada trobar-se pares i mares per degustar el que cada família ha preparat amb dedicació, paciència i il·lusió, i conèixer les tradicions culinàries de les diferents cultures que, cada dia, coincideixen, conflueixen i s'enriqueixen dins les aules. En poques paraules, que ahir vaig dinar al millor bufet internacional que us pugueu imaginar...vaig menjar cous-cous, una mica d'arròs senegalès,i un tros d'una catalana coca de recapte amb arengada. I de postres, un pastís deliciós fet per una família colombiana, i unes pastetes d'ametlla, semblants al massapà, marroquines, de les que vaig haver de fer un esforç per separar-me'n...en fi, millor impossible! Us deixo amb un petit recull fotogràfic de la diada!!! Ja veureu quin goig de plats!
I aquí part de la nostra aportació, uns minicupcakes de vainilla i xocolata, que vam preparar amb la Dinke, i que van agradar molt, sobretot als més petits.
I a més de gaudir cuinant els nostres plats (com no podia ser d'altra manera, dolços) la Dinke, també s'ho va passar fantàsticament bé amb les seves amigues, provant plats d'aquí i d'allà!
Una gran iniciativa que hauria de posar-se en pràctica en d'altres àmbits! Ah...i per cert, demà penjaré la recepta dels cakepops de taronja que també vam portar a l'esdeveniment...i que estaven boníssims!
Hola Mònica,
ResponEliminaencara que no hi vaig assistir també hi vaig participar, jijiji...
Espero amb impaciència la recepta dels cakepops, al meu nebot li van encantar i la meva germana li va dir que jo ja n'hi faria :-)
Un recull fotògràfic explèndit i una experiència molt bonica. Felicitats a tots els participants!!!
Moltes gràcies Carme...i que sàpigues que el teu pastís va causar sensació i furor! Petons!
EliminaQuina bona pinta !!! Molt bona iniciativa, si senyor. A l'espera fe la recepta de cakepops ; )
ResponEliminaCristina
Moltes gràcies! Una abraçada!
EliminaQue pasada Mónica, vaya bufet, es maravilloso poder compartir con otras personas sus costumbres y sus tradiciones culinarías. Seguro que fue un día estupendo.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Cocinando con Montse
Ens ho vam passar genial! Una abraçada!
EliminaQuina festa mes xula!!!!
ResponEliminaL escola es el Roser Capdevila?
Petonets
No. És el Cassià Costal de Girona! Una abraçada!
EliminaMe parece genial y deberían aprender toda España de estos eventos y la carita de felicidad de las niñas lo dice todo.Besosss
ResponEliminaTens tota la raó! Petons!
EliminaÉs una idea boníssima en tots els sentits de la paraula. Una enveja, vaja... Tots els plats semblen ser deliciosos!
ResponEliminaMarta
I ho estaven...encara que jo tinc debilitat pel cous-cous! Petons!
EliminaQuina trobada més xula!! sens dubte és una bona manera per trencar barreres i acostar-nos a altres cultures, oi?? la taula fa molt goig, i les vostres aportacions genials! un petó!
ResponEliminaLa cuina sempre ha sigut un bon camí!!! Petons!
EliminaUna gran iniciativa i uns plats variats i bonissims.
ResponEliminaMoltes gràcies! Una abraçada!
EliminaGenials aquest tipus d'activitats, és una molt bona manera d'acostar-nos i conèixer altres cultures i a més tothom s'ho passa d'allò més bé :)
ResponEliminaTot fa una pinta espectacular, quina gana que ve només de veure-ho!
Una abraçada bonica!
Mentre ho preparaven tothom es va haver d'aguantar les ganes de saltar sobre els plats...tots deliciosos i molt ben presentats! Petons!
EliminaAquestes iniciatives són fantàstiques, al meu institut també fèiem un dia de "cuines del món" on compartíem menjars de tot arreu, en aquest cas eren els alumnes els que portaven el menjar. I descobríem sabors nous i deliciosos. Quins records! Petons.
ResponEliminaTrobo que són iniciatives que s'han de fomentar! Petons!
Elimina