dilluns, 19 de maig del 2014

BATUT DE CARAMEL

A les meves filles grans els encanta que vinguin amigues seves a cases...sempre troben una excusa...que si un treball, que si un ball per final de curs, que si s'esperen per anar no sé on...i la veritat és que jo contenta. No sé estar en una casa en calma i silenci...Com diu ma mare, casa nostra és, quasi durant tota la jornada, una olla de grills, i jo ja m'he acostumat a fer-ho quasi tot envoltada de peticions, explicacions, cants, i fins i tot alguna discussió adolescent! En fi...que ahir va venir a casa la Carla, la millor amiga de la Dinke, i per berenar els vaig preparar un batut de caramel (que jo també vaig fer-me venir bé per tastar) que estava espectacular! Ja veureu com si el prepareu, us en llepareu amb delit les restes dels bigotis una bona estona!


INGREDIENTS (per 3 batuts)
500 ml de llet
6 boles de gelat de caramel
12 cullerades de caramel líquid
12 cullerades de nata muntada ensucrada
filferros o fideus o cagallons de xocolata negra

PREPARACIÓ
Poseu la llet en el got del triturador o processador d'aliments que volgueu fer servir.


I afegiu el gelat de caramel...jo vaig comprar aquest al LIDL que és realment bo!




Triturem molt bé, fins obtenir un líquid una mica dens i cremós.


Ara és l'hora d'embrutar els gots en els que el vulguem servir, generosament, amb caramel líquid.



Seguidament l'omplim amb el batut...


...i el coronem amb la nata muntada ensucrada, que col·locarem harmoniosament amb una mànega amb boca arrissada.


Per acabar, decoreu amb filferros de xocolata (o fideus o cagallons...el que tingueu a mà), i una canya per xarrupar. Oi que fan gràcia aquests filferros de xoco...donen molt volum al plat on els empris, i, a més, estan boníssims!


Serviu ràpidament i a menjar s'ha dit...Segur que teniu peticions per poder-ne repetir!



Que vagi de gust!

12 comentaris:

  1. Jajaja..yo tampoco se estar quieta..me molesta la inactividad y estar parada..siempre he de estar haciendo algo y la mayoría de las veces..eso pasa por cocinar! ;)
    al ver tu batido te prometo que he tenido unas ganas horribles de hacerme uno..es preciosos y súper tentador!..eso si, esto no adelgaza verdad????? :( es un caprichito peligroso...pero sabes que???? que la vida son dos días y uno ya ha pasado..así que haremos ese batido maravilloso!!!!!
    muchos besos preciosa y feliz semana!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Una copa espectacular!!!! i suposo que ha d'estar super bona!!!!

    ResponElimina
  3. És que amb berenars així, no m'estranya que sempre tinguis gent per casa,jo m'hi apuntava ràpid.... I quin goig que fan les cases amb gent I soroll de canalla! Petons.

    ResponElimina
  4. Que postre mas exquisito y fresco.Besosss y buenas noches.

    ResponElimina
  5. Si jo fos amiga de les teves filles també voldria venir a casa teva... quina manera més bona de rebre-les ;-D
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  6. Jo també m'apunto a un batut d'aquest! jejejje no m'extranya que sempre hi hagi gent a casa teva, un petó guapíssima!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  7. Amb aquests berenars sempre tindràs la casa plena!!!! jajajajaj!!! Què bonic és que les amigues/els amics dels fills vulguin anar a casa teva!!A mi, m'encanta......
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  8. Sí fas aquests berenars no m'estranya que sempre tinguis la casa plena!!!
    Te una pinta increíble!!

    ResponElimina
  9. Carai quin berenar! Queda molt bé el got pintat amb el caramel, és un acabat "professional". Quina bona pinta!
    Marta

    ResponElimina
  10. Quina bona pinta!!!... em diu: "MENJA'M I SABOREJA'M" Mmmm....

    Petonets

    ResponElimina
  11. Quina delícia de batut, tot el que porta m'encanta i queda genial! Perfecte per sorprendre als nostres convidats!

    Petons!

    ResponElimina