Aquesta setmana he tingut el bloc ben abandonat...la feina se m'ha acumulat, i, a més, vaig passar dos dies a Barcelona...En fi..que en arribar divendres només tenia ganes de remenar farines, sucres i aromes! De totes maneres, per començar, i per comprovar que quatre dies sense acostar-me als fogons no havien malmès el meu ull reboster, vaig començar fent una magdalenes ben senzilles, però que devien ser molt bones perquè van ser devorades tot just sortir del forn, i sense ni tan sols deixar-les refredar!
INGREDIENTS (per a unes 20 magdalenes)
220 grams de sucre moreno
100 grams d'oli de girasol
2 ous
2 cullerades de pasta de mandarina
240 grams de farina
2 culleradetes de llevat químic tipus Royal
240 grams de llet
150 grams de trossets o gotes de xocolata negra
3 o 4 cullerades de sucre de xocolata
PREPARACIÓ
Per fer aquestes magdalenes només necessitarem un batedor manual. Primer de tot, en un bol, col·loquem el sucre i l'oli i batem bé.
Tot seguit, afegim els ous, un a a un, sense deixar de batre.
Arribats a aquest punt, incorporem la pasta de mandarina, que li dóna a les magdalenes un gustet deliciós...cal ser una mica generosos amb la porció de pasta, perquè el cítric hi sigui ben present.
Finalment, afegir la farina (prèviament barrejada amb el llevat i tamisada), i la llet, a tongades, fent una bones sacsejades amb el batedor.
Un cop la massa llesta, i aboquem els trossets o gotes de xocolata negra, mirant que quedin ben repartits. No poden ser molt grossos perquè després s'enfonsen i queden tots al cul de la magdalena.
Repartim la massa entre els papers escollits....i
...empolsinem generosament amb sucre de xocolata.
Enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 15 minuts, i ja tenim les magdalenes a punt per ser cruspides per grans i petits!
Mireu quin interior més flonjo i pigallat de xocolata!
Que vagi de gust!
Mónica, quin berenar tan bo, amb aquestes magdalenes, n'agafo un parell?
ResponEliminaMandarina i xocolata, una combinació deliciosa, segur que estan ben bones aquestes magdalenes! Un petó guapa!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Ja et trobava a faltar, Mònica, feia dies que no et llegia. Ara, la tornada ha estat triomfal, amb aquestes magdalenes tan esponjoses. No m'estranya que no hi hagués temps ni de refredar-les, ja sé com van les coses a les cases amb nens: la plaga de la llagosta, que dic jo. Bona setmana!
ResponEliminaXocolata i mandarina... quina combinació taaan bona!!!
ResponEliminaQuines magdalenes tan bones Mònica!!! El berenar preferit dels meus fills, unes magdalenes...
ResponEliminaBona pinta si que fan! I és que xocolata i mandarina, quina combinació!
ResponEliminaJo no puc dir que t'hagi trobat a faltar, però perquè he estat igual que tu, amb el bloc abandonat i abandonats els blocs que segueixo!
Petons!