dilluns, 16 de juny del 2014

PASTISSETS DE FORMATGE I GERDS INDIVIDUALS I EN GOTETS

Aquest cap de setmana va passar una cosa ben curiosa...jo havia d'anar a una celebració el dissabte al vespre, i vaig preparar una recepta que feia dies duia al cap...concretament, des de que l'havia vist al fantàstic bloc de la Pili The pink cake factory: els pastissets de formatge individuals i en gotets. Fins aquí tot normal...la curiositat ve quan ho vaig comentar a ma germana i ella em va dir que els havia preparat per les postres de diumenge...mira que n'hi ha de blocs i receptes a la xarxa...i sense dir-nos res, les dues vam triar la mateixa, el mateix dia...això està clar que és perquè, quan la veus (com totes les altres del bloc de la Pili), en quedes enamorat! A veure què us semblen!


INGREDIENTS (per 12 gotets)
Per la base
200 grams de galetes tipus digestives
65 grams de mantega
un sobre de "cuajada"
260 grams de llet
2 ous
500 grams de philadelphia
160 grams de sucre
200 ml de nata

Per la cobertura de gerds
2 safates de gerds
6 cullerades de sucre
un rajolí de llimona

PREPARACIÓ
Primer de tot, piquem les galetes digestive.


Un cop ben esmicolades, hi afegim la mantega fosa i barregem bé.



Repartim aquesta massa de galeta pels gotets que hàgim triat...en aquest cas jo vaig emprar uns de plàstic, d'un sol ús...que van fer un bon servei!



Premem perquè quedi una capa ben compacta, i reservem a la nevera.


Anem per la segona capa, la principal, la de cheesecake! Barregem un sobre de "cuajada" amb la llet, i reservem.



En un caçó, col·loquem al foc el formatge, el sucre, la nata i els ous, i remenem bé.


Mantenim al foc, sense deixar de remenar, fins que comenci a bullir.


En aquest punt afegim la llet i continuem remenant.


Mantenim al foc fins que torni a arrencar el bull, i retirem. Deixem refredar una mica.


Un cop una mica refredat, repartim en els gotets, per sobre la capa de galeta, i guardem a la nevera, un mínim de quatre hores...millor si ho fem d'un dia per l'altre!


Només queda la darrera capa...la de gerds...en la meva versió, una melmelada casolana de gerds prou bona! Per fer-la, posem a un caçó, al foc, tots els gerds (menys una dotzena que reservarem per la decoració), el rajolí de llimona i el sucre.



Mantenim a foc baix, tot remenant, durant uns 20-25 minuts. Fins que els gerds estiguin ben desfets i la mescla hagi espesseït una mica.




Retirem del foc, i deixem refredar completament. Un cop freda, repartim per sobre la capa principal dels gotets.



Decorem cada pastisset amb un dels gerds que hem reservat.


Guardem a la nevera fins al moment de servir! Ja veureu qué bonics i bons que queden!



Que vagi de gust! I gràcies Pili per tan fantàstica recepta que, a casa nostra, queda incorporada en el receptari familiar! 

7 comentaris:

  1. Tenen molt bona pinta I amb gotets individuals queden molt bé.
    Petons

    ResponElimina
  2. Hola preciosa!! feliz comienzo de semana!!!!!
    La verdad es que con tantos blogs es increíble coincidir en tiempo y receta...pero es cierto que los mini pasteles de queso lo valen :)
    se ven preciosos y frescos para un postre de verano :)
    Besos mi guapa repostera!!!!!!

    ResponElimina
  3. T'han quedat de luxe Mònica! m'encanten així en racions individuals... m'ho apunto! Un petó guapa!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
  4. Aquests pastissets en format individual queden molt bé i estan super bons!! Fan molt de goig!

    ResponElimina
  5. Fantàstics, unes postres ideals i molt bones

    ResponElimina
  6. Doncs dic el mateix que amb els vasets de la Pili: una autèntica delícia. Perquè no tinc gaire temps, però quan pugui, cauen segur. Petons.

    ResponElimina