dilluns, 28 de juliol de 2014

GELAT D'SPECULOOS I XOCOLATA

Aquest estiu és el dels gelats...n'estic fent de tot el que em ve al cap...i com que la crema d'speculoos és un dels meus ingredients preferits (si la proveu us en fareu addictes al moment), no podia faltar entre els sabors escollits...És un gelat espectacular, i tan bon punt torni a fer una de les meves excursions "aprovisionadores" a França, el tornaré a preparar! A veure què us sembla!


INGREDIENTS
400 ml nata
200 ml llet condensada
200 ml llet sencera
1 tarrina formatge tipus Philadelphia
2 cullerades generoses de crema d'speculoos
1 tassa de gotes de xocolata
uns quants cagallons de xocolata per decorar

PREPARACIÓ
Escalfem una miqueta la llet.


Hi afegim la crema d'speculoos...


...i remenem fins que quedi ben dissolta.


Deixem refredar completament la barreja, i la posem una estona a la nevera.


Un cop enllestit el procés anterior, muntem la nata.


Hi afegim la llet condensada, poc a poc, i amb moviments de baix a dalt.



Ara és el torn de la llet amb la crema d'speculoos, que, a més de gust, li donarà al gelat un to torrat.


Pel últim afegim el formatge tipus philadelphia, i l'incorporem amb un batedor manual, molt a poc a poc.



Un cop tot ben integrat, ho aboquem a la geladora en marxa.


Ho deixem "mantecar" uns 30 minuts, i en els darrers 4 o 5, afegim les gotes de xocolata.


Dipositem en un recipient, i deixem al congelador fins 15 minuts abans de servir.


El podem servir, si sou fans de la xoco, com a casa, amb uns quants cagallons de xocolata per sobre.



Ja veureu que és la cremositat personificada, i que el seu sabor us atraparà des de la primera cullerada!


Que vagi de gust!

8 comentaris:

  1. Jo ne coneixo un que li encantaria... d'on has tret la crema?? No l'havia vist mai.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De França...espero que aviat n'hi hagi per aquí! Petons!

      Elimina
  2. Quins gelats més espectaculars que ens estàs publicant últimament! no he provat aquesta crema d'speculoos, però si les galetes i són boníssimes! així que quan vagi a Andorra en compraré ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No deixis de fer-ho...és espectacularment bona!!! Jo n'he fet batuts, gelats i fins i tot cobertures de cupcakes...i fa perdre el món de vista! Petons!

      Elimina
  3. Hola preciosa!!!!!!...yo la crema de especuloos la compro en Bélgica cuando voy a ver a mi hermano y además lo hago en tamaño gigante!! es tan rica a cucharadas!!!!
    Así que no dudo que en un helado sea una delicia..que pena que ahora no tengo :(
    Mi guapa, que disfrutes mucho de tu verano, que comas muchos helados y seas muy feliz!
    nos leemos muy pronto!!!!!!!
    muacksssssssssssssssssss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Juana...igualment! A veure si en una próxima excursió trobo aquesta mida familiar de la que parles! Que passis un gran estiu! Petons!

      Elimina
  4. Quin vici aquest gelat! I veig que ja n'ets tota una experta! La textura et queda sempre genial Mònica, molt cremosos!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaig variant la base, però sempre procurant que sigui ben cremosa...és una mica el secret! Petons!

      Elimina