Aquest matí, ben aviat, la casa feia olor a croissant acabats de sortir del forn...mmmm!!! La varietat escollida: farcits...i de què?: de crema d'speculoos...Ha sigut una bona manera de començar el dia amb alegria! O sigui que si demà voleu fer contents els estómacs dels habitants, encara endormiscats, de la vostra llar, seguiu les instruccions!!!
INGREDIENTS (per a 8 croissants mitjans)
1 placa de pasta de full rodona
8 cullerades de crema d'speculoos
1 ou batut
ametlla granulada
PREPARACIÓ
Estirem amb compte la placa de pasta de full.
Amb un tallador de pizza, talleu la massa el cercle en vuit seccions, així com surt a la fotografia.
A la part ampla de cada tall, repartiu una cullerada de crema speculoos...que ja us aviso que crea addicció!!!
Enrotlleu cada una de les porcions, començant per la part ampla. La punta ha de quedar al damunt.
Cargoleu els extrems en forma de banya, i feu-les anar cap al mateix costat que la punta prima de la porció massa, que us he dit ha de quedar a la part de dalt un cop enrotllada. Mireu que la massa quedi ben segellada per tot arreu, perquè, si queden forats, els farcits se us escaparà en coure'ls.
Col.loqueu tots els croissants en una safata folrada de paper de forn.
Pinteu els croissants amb ou batut.
I pel damunt repartiu una mica d'ametlla granulada.
Enforneu, a 190 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 15-18 minuts, o fins que estiguin ben daurats. Un cop cuits, desenforneu i deixeu refredar damunt una reixa.
I ja teniu l'esmorzar llest!!! I una magnífica oloreta a la casa!!!
Que vagi de gust!
Quina marxa de bon matí!!! I què bons aquests croissants!
ResponEliminaPetons, Mònica! Fins dissabte!
Olga
Saps on trobar crema d'especuloos per aquí a prop? Crec que l'havies comprat a França l'última vegada, oi? Fins demà!!
ResponEliminaMonica quines ganes m'has fet venir de fer croisants!!!
ResponEliminaPetons
Monica quines ganes m'has fet venir de fer croisants!!!
ResponEliminaPetons
Que ricos estos croissants, me encantan!!!
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Uhmmmm!! Que ricos!!! Bss
ResponEliminaQue rebonics t'han quedat! i no se'ns dubte boníssims!!
ResponEliminaTinc un pot de crema d'speculoos per estrenar!! ja sé com començaré a gastar-la, més fàcil impossible!! un petonàs!
ResponElimina