Ja us he dit moltes vegades que les oreo fan tornar boja a la més petita de la casa...les troba irresistibles! Així que quan l'altre dia vaig veure una recepta a la pàgina de facebook "Tasty" (que sempre proposa receptes molt originals, encara que una mica molt americanes, i que segueixo de prop des de que la meva amiga Soby me la va recomanar), vaig decidir preparar-la ipso facto! El resultat...deliciós! A veure què us sembla!
450 grams de crema de formatge tipus Philadelphia
1/2 tassa de crème fraiche
1/2 tassa de sucre
1 culleradeta de pasta de vainilla bourbon
2 ous
galetes oreo
PREPARACIÓ
Primer de tot col.loquem en un bol la crema de formatge, el sucre, la crème fraiche i la pasta de vainilla bourbon, i barregem bé.
Incorporem el ous, i continuem batent.
Quan tot estigui ben barrejat, reservem.
Arribats a aquest punt, obrim el paquet d'oreo, i en posem una al fons de cada paperet de magdalena, que haurem disposat prèviament en una safata d'enfornar cupcakes.
Omplim cada paperet amb un parell de cullerades de la massa de formatge que havíem reservat.
Pel damunt, repartim una mica més de galetes oreo trinxades.
Enfornem a 135 graus, en opció rebosteria (escalfor a dalt, baix i ventilador), durant uns 22 minuts.
Un cop tenim els pastissets a temperatura ambient, els traiem dels forats de la safata, els posem en una safata, i els refredem a la nevera durant 3 hores.
I ja els tenim a punt de servir!!!
Veureu quin interior més melós...
Penseu fer-ne més d'un per cap, perquè els comensals segur que repeteixen!!!
Que vagi de gust!
Fas uns dolços espectaculars amb les Oreo! Ets una crack!
ResponEliminaPetonets i bona setmana,
Olga
Jo no sóc precisament una fanàtica de les Oreo... no ho entenc perquè tothom en parla genialitats i jo no els hi acabo de trobar el què. Malgrat tot sé apreciar quan una cosa és bona i aquests pastissets han de ser deliciosos :))
ResponEliminaPetons artista!