dimarts, 9 d’agost del 2016

PANNA COTTA DE NUTELLA...UN PETIT PECAT D'ESTIU!!!

Amants de la nutella...aquí teniu unes postres que us faran perdre el sentit!!! Res de forn, 10 minuts de preparació, una mica de repòs, i a degustar!!!


INGREDIENTS (per a 6-8 racions)
500 ml de nata líquida
140 grams de nutella
3 cullerades de sucre llustre
6 fulles de gelatina
avellanes torrades i cagallons de xocolata per decorar

PREPARACIÓ
Posem la nata, el sucre i la nutella en un caçó.


Ho posem al foc, i quan arrenqui el bull, hi tirem la gelatina que prèviament haurem hidratat.


Remenem bé durant un parell de minuts, i llestos.


Disposem els recipients en els que la vulguem servir, i els omplim, però no massa, perquè són unes postres consistents.


Deixem refredar i posem a la nevera durant unes tres o quatre hores.


Serviu acompanyada de cagallons de xocolata i avellanes torrades.



Irressistible!!! Que vagi de gust!

5 comentaris:

  1. Aquesta ja l'he provada, i dono fe que està espectacular!! Petonets!!

    ResponElimina
  2. Que postre mas delicioso y sano.Gracias guapa por compartirlo.Bsss

    ResponElimina
  3. Tu ho has dit: irresistibles!!!!!!♥♥♥
    Un petó guapa!

    ResponElimina
  4. Un pecat però que molt pecat! I amb els fideuets de xoco i les avellanes...encara més! Així fa goig pecar, jjejejeej....
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina