De rosquilles amb anís i altres licors en trobareu diverses al blog, totes elles delicioses: les rosquilles sense forat, les clàssiques, i les de moscatell i llimona. Però les que avui us porto, preparades per estrenar la meva nova rosquillera (un regal de sant que m'ha fet molta il.lusió), tenen un toc cítric deliciós! A veure què us semblen!
INGREDIENTS
3 ous grossos
200 grams de sucre
200 ml de llet sencera
150 ml d'oli de girasol
200 ml de suc de taronja
la pela ratllada d'una llimona
1/2 copeta d'anís
1 culleradeta de canyella
700 grams de farina
1 sobre de llevat Royal
i oli per fregir i sucre per arrebossar
Aquest és el superestri que estrenava, i que ja ha esdevingut imprescindible a la meva cuina! |
PREPARACIÓ
Posem en un bol els 3 ous i el sucre, i batem bé.
Afegim el suc de taronja i la llet i continuem batent.
Tot seguit incorporem l'oli, la pela de llimona ratllada, l'anís i la canyella.
Quan tot estigui integrat, afegir la farina i el llevat prèviament tamisats.
La massa ha de quedar fina i sense grumolls.
I ja podeu omplir la rosquillera, i començar a fregir.
Un cop fregides per un costat i l'altre, traiem de l'oli, deixem desgreixar una mica sobre paper de cuina i ensucrem.
No tenen cap complicació i són una perdició!
Mmmm....que bones, Mònica! M'encanten les rosquilles! Aquestes teves deuen ser tota una delícia!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Hola Mónica en dic Inès i no ens coneixem, pero he tingut el placer de probar les teves rosquillas a casa d'una bons amics,que tenim en comú, L'Isidre i la Magdalena. Em podries dir on trobar aquest aparelll tant fantàstic? Moltes gràcies.
ResponElimina