La crockpot ha estat una de les grans darreres compres d'estris culinaris a casa nostra...Surten uns flams genials...i aquest de carbassa, a més de ser molt de temporada i original, és especialment gustós! Animeu-vos a preparar-lo!
INGREDIENTS (Per un motlle rectangular petit)
500 grams de puré de carbassa torrada
125 ml de nata
4 ous
3 cullerades soperes de sucre
un rajolí d'aroma de vainilla
caramel
PREPARACIÓ
Posem tres dits d'aigua a la crockpot i l'engeguem a temperatura alta.
En un bol col.loquem el puré de carbassa ben escorregut d'aigua sobrant, i els ous.
I triturem amb el "minipimer" fins a obtenir una massa força líquida i homogènia.
Posem caramel al cul del motlle, el dipositem dins la crockpot, sobre l'aigua ja calenta, i aboquem la massa obtinguda dins el motlle.
Heu de coure, a temperatura alta, durant aproximadament 2,5 hores, o fins que veieu que està quallat. Llavors deixeu refredar una mica dins la crockpot, més tard a temperatura ambient, i finalment a la nevera una bona estona. Quan estigui fred us serà fàcil de desemmotllar i quedarà així de preciós...i el que és més important...molt gustós!
Que vagi de gust!
Que buena pinta que tiene y con calabaza todo un acierto.Buenas noches.
ResponElimina