diumenge, 21 d’abril de 2019

MANTEGA DE CACAUET O PEANUT BUTTER CASOLANA...QUINA GANA!

Si voleu sorprendre amb un esmorzar senzill, saludable i deliciós, no deixeu de preparar mantega de cacauet casolana, i fer-la servir per construir una torrada, amb fruita del temps, que segur causarà sensació!


INGREDIENTS
cacauets torrats
mel al gust

PREPARACIÓ
Compreu cacauets torrats i trieu una bona peli per tenir oportunitat de pelar-los tranquilament al sofà!


Jo després d'una sessió de cinema francès, ahir al vespre, tenia aquest pot!


La recepta és tan senzilla com posar els cacauets pelats a la batedora o trituradora i no parar fins obtenir una barreja cremosa.




Llavors és el moment d'afegir una mica de mel. Hi ha gent que també hi posa sal, tot depèn dels gustos i de perquè la volgueu fer servir!


Acabeu de barrejar i disposeu en un pot.


Tindreu mantega de cacauet per dies...


I us asseguro que damunt una torrada, i coronada de fruita del temps, és una menja deliciosa!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada