Aquest snack és fàcil, picantó i d'allò més bo...i a sobre, força saludable! Animeu-vos a preparar-lo pel vermut d'aquest cap de setmana!
INGREDIENTS
1 pot de cigrons cuits
2 cullerades d'oli d'oliva
1 pessic generós de sal
pimentó de la Vera a voluntat
PREPARACIÓ
Agafem els cigrons, els esbandim, els escorrem bé i els assequem amb paper de cuina.
Els estenem damunt una safata de forn, traiem les pells que hagin saltat, hi posem l'oli i la sal, i barregem bé.
Els enfornem, a 170 graus, amb escalfor a baix i a dalt, anar remenant, fins que estiguin ben torrats i cruixents (tarda força, jo els he tingut ben bé 45-50 minuts, i dependrà també del tipus de cigró).
Un cop ben torrats, els condimentem amb el pimentó de la Vera a voluntat.
I ja els teniu a punt!
Ja veureu que trobaran que n'heu fet pocs.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada